Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
brz i opasan

Stiglo pojačanje iz Sarajeva: 'Dinamo je najveći klub na ovim prostorima'

Nakon Zvonka Pamića, na Maksimir je stiglo još jedno pojačanje koje se tek treba dokazati. Mamić ga jako hvali.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nekoliko dana uoči početka priprema za nastavak sezone Dinamo je doveo pojačanje iz Sarajeva - Saida Husejinovića, piše službena klupska stranica Dinama.

Dosadašnji igrač FK Sarajevo, 24-godišnje krilo Said Husejinović novi je igrač Dinama. Mnogi u BiH tvrde kako se radi o najboljem igraču tamošnje lige. S Modrima je potpisao petogodišnji ugovor.

''Radi se o profilu igrača kakvog smo tražili: brzom, konkretnom i jakom u igri jedan na jedan. Isto tako, ima dobar udarac, daje ritam igri i vrlo je opasan za protivnika; na kojem god krilu igrao iako se bolje snalazi na lijevoj strani'', rekao je nakon obavljenog posla sportski direktor Dinama Zoran Mamić za stranicu kluba.

Husejinović nije uspio u Werderu i Kaiserslauternu, a u Zagrebu traži novi izlaz na tržište.

''Imao sam ponude još nekih klubova, no kada sam čuo da me želi Dinamo - znao sam točno gdje želim nastaviti karijeru. Dinamo je najveći klub s ovih prostora, dominira u Hrvatskoj te igra u Ligi prvaka i bit će mi čast nositi dres zagrebačkog kluba. Što se tiče momčadi, dobro znam kakva me konkurencija čeka u Maksimiru, ali to je normalno za klub takve kvalitete i vjerujem u sebe - ispričao je nakon potpisa ugovora Husejinović.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider