Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trener traži vrijeme

Sammir se vraća: Jurčić znakovito progovorio o mogućoj smjeni!

Trener Dinama Krunoslav Jurčić najavio je derbi s Lokomotivom u 6. kolu HNL-a...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo se nakon kratke reprezentativne stanke vraća u ritam dvije utakmice tjedno. „Modre“ prvo očekuje gradski derbi s Lokomotivom pa prva utakmica doigravanja Lige prvaka protiv Austrije.

>> Žestok okršaj za trenera Dinama: 'Znate li koliko Mamić voli čokoladu?'

„Sutra je Lokomotiva i uvažavamo ih kao sve ostale suparnike u našem prvenstvu, a utakmica je jako ozbiljna i nemamo pravo više rasipati bodove u prvenstvu. Želimo pobjedu i vratiti se na 'svoju' prvu poziciju što je normalno za Dinamo“, kaže Kruno Jurčić, a prenosi službena web stranica Dinama.

Jurčić tvrdi kako će nastaviti s praksom rotiranja igrača:
„Moramo razmišljati o Europi koja nam je primarna. Bez obzira na to što je Europa na prvom mjestu dignuti nivo koncentracije u utakmicama u prvenstvu.“

Sammir se vraća protiv Lokomotive

Dinamo u subotu neće moći računati na Bakaryja Sarea koji ima problema s ložom, ali svi ostali su zdravi. Jurčića posebno veseli povratak Sammira:
„On normalno trenira, u konkurenciji je i svakako će dobiti određenu minutažu protiv Lokomotive. Dobro ih poznajemo i svakako su Mišić, Pjaca, Šitum i ostali dobri igrač, ali po meni je Mathias Chago igrač koji 'drži konce' njihove igre.“

Jurčić progovorio o kritikama i mogućoj smjeni

Nakon remija s Hrvatskim dragovoljcem u prošlom kolu HNL, Jurčić je bio izložen kritici sa svih strana. Spekuliralo se kako je u sukobu sa Zdravkom Mamićem ponajviše zbog usporenog razvoja najveće nade kluba Alena Halilovića. Navodno je došla u pitanje Jurčićeva trenerska pozicija.

„Pokušavam da klub napravi iskorak, a tu smatram sve ljude koji sudjeluju u procesu stvaranja rezultata gdje su i mediji: moramo razmišljati dugoročno. Ne može lošije poluvrijeme protiv Dragovoljca utjecati na nekakve dugoročne i ozbiljne planove. Kupili smo sedam, osam, devet novih igrača koji još ne znaju bez taxija doći na stadion i ne možemo pričati o Dinamu na nivou jednog poluvremena“, ističe Jurčić i dodaje:

„Pričati svaka tri dana o tome je li se nešto poremetilo nije baš ozbiljan posao, a hoću li ja dobiti to potrebno vrijeme ili netko drugi, u to ne bih ulazio. Netko će morati i tek onda ćemo moći govoriti o ozbiljnom projektu“, zaključio je Jurčić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider