Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pohvale za Carla

Uoči Clasica na Camp Nouu: Guardiola vjeruje u Real i Ancelottija

Druženje novinara s trenerom Bayerna Pepom Guardiolom je Marcin izaslanik iskoristio za upit o Real Madridu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Iskreno, nisam baš najpodobnija osoba za odgovor na to pitanje jer sam vidio samo jednu cijelu utakmicu Reala. No, ono što znam jest da je Carlo Ancelotti jedan od najboljih trenera na svijetu. Jako je iskusan, osvajao je trofeje s različitim klubovima i i siguran sam da će Real Madrid prije ili kasnije pod njegovom palicom igrati dobar nogomet."

Na upit o subotnjem Clasicu njegovog bivšeg kluba Barcelone i Real Madrida ponudio je kratki odgovor: "Naravno da se jako nadam pobjedi Barcelone, to je moj klub. Bit će to teška utakmica za obje momčadi."

Još jednom je pojasnio vlastite motive za preuzimanje Bayerna: "Došao sam u taj klub zbog igrača koje je Bayern imao na raspolaganju. Želim da moji igrači uživaju na travnjaku na utakmicama i treninzima. Nogomet se igra zbog navijača. Mi želimo našim navijačima prirediti dobar nogomet, dobru zabavu uz naš nogomet."

Usporedba Bayerna i Barcelone?

"Ne mogu usporediti ta dva kluba jer sam u Barceloni proveo 25 godina kao igrač i trener, a ovdje sam tek dva mjeseca. Mogu reći da Bayern ima svoj vlastiti stil igre. Prevelik je klub da bi nekoga kopirao."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider