Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pustit će ga

Hajduk ipak izbjegao kaznu HNS-a

Zategnuti odnosi između HNS-a i Hajduka nastavljeni su nakon što se Mario Pašalić nije odazvao pozivu U-19 reprezentacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poznato je kako su odnosi Hajduka i Hrvatskog nogometnog saveza prilično loši. Novi potezi HNS-a, ali i Hajduka, dodatno su ih mogli pogoršati.

Naime, nakon što je savez zbog nereda Armade i Torcide kaznio Hajduk dvostruko žešće (200 tisuća kuna) od organizatora utakmice Rijeke, sada su splitskom klubu mogli biti oduzeti i bodovi.

Razlog je nepojavljivanje Marija Pašalića na okupljanju U-19 reprezentacije zbog čega je 18-godišnji nogometaš Hajduka mogao biti kažnjen novčano, zabranom igranja 12 utakmica ili čak suspenzijom od šest mjeseci.

Naravno, ukoliko klub ne bi opravdao izostanak, zbog ozljede ili nečeg drugog. Hajduk je pak mogao biti kažnjen poduzimanjem bodova. Maksimalno šest.

No, takvog scenarija neće biti jer je Hajduk odlučio ipak pustiti Pašalića koji nam je jutros rekao:

''Na meni je da igram, a neka Hajduk i HNS to riješe.''

Predsjednik Marin Brbić je stao priči na kraj:

''Žao nam je što je došlo do nesporazuma, ali trebalo bi ga pustiti nazad jer nam je potreban za utakmicu s Hrvatskim Dragovoljcem. Ipak se radi o našem standardnom prvotimcu. Neće biti nikakvih kazni ni problema, mi nismo mislili opstruirati reprezentaciju, pustili smo sve igrače osim njega, ali evo i on je danas otišao'', prenosi njegove riječi Dalmacijanews.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider