Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osnovao ih - Mamić

Evo zašto je Sportska inspekcija naredila da se izbaci Lokomotiva!

Iz HNS-a je stigla potvrda kako su dobili rješenje Sportske inspekcije o ukidanju licence Lokomotivi i Hrvatskom dragovoljcu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjećamo, Novi list je objavio da je Sportska inspekcija izdala rješenje u kojem se nalaže da se Lokomotiva i Hrvatski dragovoljac moraju izbaciti iz Prve HNL.

Drama u HNL-u: HNS u roku od 15 dana mora izbaciti Lokomotivu iz lige!?

Ono što najviše upada u oči je da je Lokomotiva osnovana kao Udruga građana za obavljanje sportske djelatnosti, a kao predsjednik udruge naveden je Zdravko Mamić, dok su potpredsjednici Damir Vrbanović i Zoran Mamić.

Nepravilnostima tu nije kraj. Direktor Lokomotive Božidar Šikić u to je vrijeme radio u nogometnoj školi Dinama, a predsjednik Tin Dolički bio je član Izvršnog odbora 'modrih'. A svakako je zanimljiva i email adresa Lokomotive - nklokomotiva@nk-dinamo.hr.

Zašto se izbacuje Hrvatski dragovoljac? Zato što su zbog blokiranog računa poslovali preko računa Škole nogometa NK Hrvatski dragovoljac - Darko Mateša.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider