Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dinamo kao Barca i Real

Predsjednik zagrebačkog SDP-a odgovorio Mamiću

Predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić danas je komentirajuće prozivke izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića da se druži sa Bad Blue Boysima (BBB) istaknuo da zna mnoge BBB i da je ponosan na sve dobre ljude u ovome gradu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Ja kao navijač Dinama, kao čovjek koji je rođen u ovome gradu i navija za Dinamo od malih nogu, znam dosta ljudi, znam mnoge BBB i ponosan sam na sve dobre ljude u ovome gradu. A mi Zagrepčani smo kulturni i mi se ne volimo spuštati na tu razinu razgovora ni polemike. Mi smo ipak kulturni ljudi", rekao je Bernardić odgovarajući na pitanje kako komentira to što ga Zdravko Mamić proziva za druženje sa Bad Blue Boysima.

Istaknuo je da kad se pogleda primjerice Zvonimir Boban, koji je jedan od najvećih hrvatskih sportaša svih vremena, "potpuno je neprihvatljivo da se jedan takav ton prema tom heroju hrvatskog sporta upotrebljava od bilo koga, a kamoli od ljudi koji troše novac građana grada Zagreba". "Mislim da sam sve rekao", poručio je Bernardić.

Naglasio je da su u zagrebačkom SDP-u prošle godine dok je on bio predsjednik zagrebačke Gradske skupštine tražili najbolja rješenja za goruće probleme u gradu Zagrebu, a među njima i model financiranja vrhunskog sporta i za primjer uzeli Real Madrid kojeg financiraju navijači koji u proračun Real Madrida donose više od 50 posto prihoda.

"Model financiranja Real Madrida i Barcelone je model koji bi bio dobar i za grad Zagreb", istaknuo je Bernardić u zagrebačkom SDP-u nakon redovite konferencije za novinare ususret sjednici zagrebačke Gradske skupštine. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider