Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Masovno gostovanje

VIDEO Pogledajte ludilo: Armadina fešta u Stuttgartu!

I Armada je u Stuttgartu odigrala jednu od 'utakmica života'.

Navijači Rijeke pali su u trans nakon pogotka Mujanovića u 93. minuti za 2:2. Sve kočnice su tada otpuštene i slavlje je moglo početi. Slavio je cijeli Kvarner, ali i preko dvije tisuće pripadnika Armade koji su otputovali na jedno od najmasovnijih gostovanja Riječana ikad.

>> U svlačionici Stuttgarta tuga i razočaranje: 'Bili smo pohlepni...'

>> Ludilo u Stuttgartu! RIJEKA ide u Europsku ligu nakon šokantne završnice!

>> Slovenac na kojeg je ponosna Hrvatska: 'Ovo ostaje u srcu, neka se slavi'

Već su od jutra Konigstrasse i Schlossplatza pretvoreni u Korzo. Centar Stuttgarta zauzeli su riječki navijači. Pjevalo se, navijalo, a zapaljena je koja dimna bomba te baklja. Policija je mirno upozorila da se više ne pale baklje i problema nije bilo.

S navijačima je bio i predsjednik kluba Damir Mišković sa suprugom, a nakon utakmica na ramenima su ga nosili nogometaši s Kantride.

Na tribinama Mercedes Arene bilo je preko 2000 navijača Rijeke. Vodile su se bitke glasnom domaćom sjevernom tribinom, ali Riječani su se itekako čuli.

Bilo je to jedno od 'onih' gostovanja. Oni navijači Rijeke koji nisu mogli u Stuttgart, mogli bi žalili do kraja života. Na kraju je nastao opći delirij među Armadom koju ove jeseni čeka još tri europska gostovanja.

Tko je najzaslužniji za plasman Rijeke u Europsku ligu?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider