Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rat sjevera i istoka

Pogledajte kako je izgledao pretres za istočnu tribinu Maksimira!

Uoči derbi utakmice 30. kola Prve HNL Dinamo – Rijeka redarska služba obavljala je detaljan pretres navijača ispred ulaza na istočnu i sjevernu tribinu maksimirskog stadiona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Da bi se ušlo na istočnu tribinu, trebalo je četrdesetak minuta, a možda i više. Budući da je ishod utakmice rano odlučen, do kraja utakmice pozornost je privlačio verbalni rat između zavađenih frakcija BBB-a. Jedna se smjestila na istoku, a druga na sjeveru.

Rijeka opet 'spustila gaće': Eto zašto ih je Dinamo pustio!

Ostavili hrabrost kod kuće: Rijeka pregažena na Maksimiru!

Mamić otkrio tko je inzistirao igrati pod blokadom: Dao je puno za momčad!

Što je Mišković šapnuo Keku? 'Jedno je priča, a drugo teren!'

Utakmici je svjedočilo ukupno oko 4000 gledatelja. Na istoku se okupilo oko dvije do tri tisuće navijača, a na sjeveru njih dvjestotinjak. Na zapadu je bilo oko tisuću gledatelja, a na jugu oko dvjestotinjak pripadnika Armade.

Verbalni rat je kulminirao kada su na sjeveru oko 30. minute izvjesili transparent na kojem je pisalo „vođe su vam“ i pokraj toga je stajala crvena zastava, a istok je odgovorio gromoglasnim skandiranjem „plaćenici“, na što je zapad reagirao zvižducima.

Pogledajte kako je izgledao ulaz na istočnu tribinu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider