Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"
Nogomet
'Imam što imam'

Tudor poželio jednog igrača Turnova: 'Takvog nema u Hajduku'

Hajduk je s 1:1 u Skoplju protiv Turnova prošao u 3. pretkolo Europske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rezultat iz Splita (2:1) odveo je Hajduk dalje. Turnovo je prošlo, a sve ostalo je najbolje zaboraviti. Igor Tudor bio je zadovoljan nakon utakmice, iako mu se u glasu mogla osjetiti gorčina.

''Čestitam igračima, bili smo bolji u dvije utakmice, stvorili više šansi i zasluženo idemo dalje. Bolja je ekipa išla dalje, iako su i oni imali neke šanse'', rekao je trener Hajduka.

>> Drama u Skoplju: Hajduk prošao majstorijom Caktaša!

>> Torcidaši se probili do Skoplja: Stadionom se orila hajdučka pjesma

Navijači Hajduka opet su morali gubiti živce, jer njihovi su ljubimci propustili velik broj prigoda. Pitali su hrvatski izvjestitelji Tudora može li se dalje od 3. pretkola.

''Ovisi protiv koga igramo. S Turnovim je bilo neizvjesno, ali to je realnost Hajduka danas. Mi nemamo igrača kao Blaževski, on bi danas dao tri gola. Imam igrače koje imam. Napredovat ćemo'', poručio je Tudor.

Otkrio je kako je na odmoru rekao igračima da ostanu mirni i da će ga zabiti. Našem je novinaru priznao kako je posljednjih 15 minuta bilo najdužih u njegovoj, doduše kratkoj, trenerskoj karijeri.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider