Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zdravko Mamić poručio:

'Ovi naši kvazi trenerčići nemaju pojma, stiže svjetsko ime!'

Zdravko Mamić ove godine nije uspio odvesti Dinamo u Ligu prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Davor Šuker i Zdravko Mamić sjedili su jedan do drugog na tribinama. I oni su teško proživljavali šokove sa sinoćnje utakmice u Beču. No, nakon utakmice Mamić nije izbjegavao novinare kao uoči odlaska u Beč.

>> KOMENTAR ŽELJKA VELE: Zbogom Liga prvaka i milijuni, dobar dan Europska liga i...

>> Bjelica žali Dinamo i brani potez Mamića: I ja sam to napravio

>> I kapetan Joe suznih očiju: Ovo i Turska najteži trenuci karijere

>> Pogledajte kako su igrali bečki (skoro) junaci!

''Tužan sam, ali istodobno i ponosan. Ovo je za nas veliki financijski gubitak, a k tome, ostali smo i bez četiri boda koja bismo dobili za koeficijent da smo ušli u Ligu prvaka! Iako smo po svemu zaslužili prolaz, iako smo bili bolji u tri od četiri poluvremena, ipak smo sve iskompromitirali u Zagrebu. Ta je utakmica zapravo bila zrcalo svega lošega što se nakupilo u radu s momčadi. Tri mjeseca smo činili pogreške koje su nas skupo stajale, radili smo sve da nam se ovo dogodi, žmirili smo pred očitim problemima. Kako smo sijali, tako smo na kraju i požnjeli'', govorio je Mamić i nastavio:

''Čestitam Austriji na plasmanu u Ligu prvaka, ali i Damiru Krznaru i svome bratu Zoranu na savršenom vođenju ove utakmice, sve su napravili rezonski! Ali, nisu se u jednoj večeri, ma koliko bila briljantna, mogla nadoknaditi tri mjeseca lošeg rada. Igrači su potvrdili da imaju klasu, ali i da su fizički nedovoljno pripremljeni. Ponosan sam na njih, ovakvu statistiku u utakmicama Lige prvaka ima još samo Barcelona. Uvjeren sam da je pred nama odlična sezona i da ćemo igrati važnu ulogu u Europskoj ligi'', rekao je Mamić i poentirao:

''Hrvatski treneri nemaju pojma o nogometu! Vidim to po najavama ove utakmice tih kvazi-trenerčića u medijima, sve su promašili! I zato vam sad kažem: Dinamov novi trener sigurno će biti stranac. Svjetsko ime!''(Agencija VLM)

Je li Dinamo zaslužio ulazak u Ligu prvaka?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider