Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najavio teške poteze

Pobješnjeli Mamić žestoko napao 'modre': Sam sebe smatram budalom!

Dinamo je teškom mukom pobijedio Hrvatski dragovoljac (1:0) u Kranjčevićevoj, a Zoran Mamić bio je strašno razočaran igrom svoje momčadi…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Ne znam što bih rekao jer sam strašno razočaran svojom ekipom. To nije Dinamo kakav želim i kakav naši navijači zaslužuju. Dragovoljac je danas igrao bez velikog broja prvotimaca i način na koji su igrali neki naši igrači je neprimjeren i nije dostojan dresa Dinama“, kazao je Mamić nakon utakmice, a prenosi službena web stranica Dinama.

Festival promašaja: Šimunić i Halilović spasili napadače Dinama!

„Nisam zadovoljan energijom, strašću i kako pojedinci odrađuju utakmicu i zadatke koji su postavljeni pred njih. Činjenica je da već par godina ne izgledamo dobro na proljeće, ali ove godine nismo bili baš dobri niti na jesen. Naravno, prvi smo i ne treba sve omalovažavati, ali ovu smo utakmicu odradili na neprihvatljiv način. 'Došao sam odraditi 90 minuta muke, ali nemoj me ništa pitati', takav je bio stav i to neću tolerirati“, ljutito je utvrdio trener Dinama.

„Sada sam rekao igračima u svlačionici da ovakve utakmice više neću tolerirati; pod cijenu da igramo s juniorima. Pojedinci igraju privatne utakmice i to se sada već ponavlja, a sam sebe smatram budalom jer ispada kao da uopće ne treniramo“, kaže Mamić pa objašnjava zbog čega je na poluvremenu izvadio Soudanija:
„Soudani je izašao zbog ozljede, ali mijenjao bi ga i bez toga“, zaključio je očito iznimno ljutiti Mamić.

'Modri' svjesni loše igre

Igrači Dinama posuli su se pepelom nakon utakmice. Svjesni su da su loše odigrali.
„Nismo igrali na razini koja se očekuje od Dinama, ali kada se podvuče crta bitna su tri boda. Znamo da nismo bili pravi, imali smo stvarno puno prilika, ali očito je nedostajalo je koncentracije u završnici. Ponekad se u ovakvim utakmicama to zna osvetiti na kraju, no danas nama nije; bilo bi to ipak previše jer smo stvarno dominirali cijelu utakmicu i nizali prilike“, kaže Zvonko Pamić.

„Upisali smo pobjedu, ali znamo da nismo odigrali utakmicu na našoj razini. Kontre? Da, za prvenstvenu utakmicu smo stvarno imali dosta kontri koje smo mogli bolje završiti i riješiti utakmicu prije kraja“, ističe Jerko Leko.

„Dobili smo utakmicu, osvojili tri boda i to je ono što ćemo pamtiti iz ove utakmice. Nismo igrali kako Dinamo treba igrati, ali vjerujem da ćemo već za par dana biti bolji. Drago mi je što sam se vratio nakon duge pauze, a naravno da nisam na razini i trebat će mi par tjedana kako bi došao u formu“, zaključuje Marcelo Brozović.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider