Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Svi smo mi Ena Šarac!'

Zdravko Mamić: Mila, Joža, Ena i Nora - držite se!

Zdravko Mamić objavio je na press konferenciji kako će sav prihod od utakmice Dinamo - Rijeka biti uplaćen za operaciju Ene Šarac.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovaj put Zdravko Mamić nije raspalio po aktualnim temama u Dinamu. U klubu su se odlučili za akciju pomoći Eni Šarac kojoj će biti posvećena utakmica Dinamo - Rijeka.

>> Ena je pomogla Nori, a pomoć je sada hitno potrebna njoj

>> Mili dijagnosticiran tumor: 'Hitno moram na operaciju!'

>> Dinamo i GOL.hr vode vas besplatno na derbi s Rijekom!

„Jučer je počela korizma i mi u Dinamu smo željeli po evanđelju Isusa Krista da napravimo nešto dobro. Pozivamo sve da nam se pridruže da utakmicu Dinama i Rijeke posvetimo bolesnoj djevojčici, Osječanki, Eni Šarac. Dana 25. veljače ide na operaciju u Muenchen, koja je zakazana za 27. veljače'', rekao je Zdravko Mamić o lijepoj gesti i nastavio:

''Kompletan prihod od utakmice ćemo uplatiti Eni, ali ako bude nedostajalo novca, ja osobno ću sve podmiriti. Svi naši suorganizatori i partneri su se odrekli novca u korist Ene. Svi smo mi Ena Šarac!“

„U bolnici je završio naš trener Josip Kuže. U ime cijelog Dinama želimo mu što brži oporavak. Dinamo će stajati uz njega i nesebično pomagati. Pročitao sam i da se vaša kolegica Mila Horvat bori s bolešću. Dinamo će pomoć ako bude trebalo'', zaključio je Mamić brzu pressicu.

Ena Šarac proslijedila novac za Noru, sada je potreban njoj

Ena Šarac je 18-godišnja maturantica Ekonomske i upravne škole u Osijeku koja se već 11 godina bori s tumorom na mozgu. Nakon što je 2003. tri puta operirana u KBC-u Rebro, uspješno se liječila do 2009. godine kada se bolest vratila. Česte operacije i terapije ponovno su postale svakodnevnog života ove hrabre djevojke. U svibnju prošle godine je operirana u Bruxellesu te joj je odstranjen veliki dio tumora. No, potrebna joj je nova operacija.

Ena je pokazala koliko veliko srce ima kada je zatražila da se novac namijenjen njezinoj operaciji donira Nori. Pomoć je sada potrebna njoj.

Do operacije Ene Šarac koja boluje od tumora na mozgu ostala su još dva tjedna, ali i više od pola potrebne svote novca za prikupiti. Naime, za operaciju je potrebno oko 20-25.000 eura, a do sada je prikupljeno 10.000 eura.

Ena bi operaciju u Munchenu trebala imati 1. ožujka. Trebao bi to biti zadnji zahvat nakon kojega će se Ena vratiti zdrava.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider