Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čelni čovjek 'modrih' opet divlja

Mamićevo ludilo u Sarajevu: Izvodio striptiz i sukobio se s navijačem Dinama!

Zdravko Mamić zaradio je u nedjelju prekršajnu prijavu i novčanu kaznu zbog sukoba s navijačem Dinama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izvršni predsjednik Dinama je prema navodima medija u BiH nasrnuo nakon što ga je ovaj isprovocirao na tribinama stadiona Grbavica u Sarajevu.

Po navodima Federalne televizije Mamiću je u poluvremenu derbi susreta Premier lige BiH između Željezničara i Sarajeva prišao jedan navijač Dinama te mu poručio da ga pokuša istjerati s ovoga stadiona kao što je to navodno svojedobno učinio na Maksimiru.

Isti izvor navodi da ga je izvršni dopredsjednik Dinama zbog toga udario nogom nakon čega je reagirala policija te ga privela u policijsku postaju.

Istodobno u Operativnom centru MUP-a Županije Sarajevo su potvrdili da je "došlo do naguravanja dvije osobe na zapadnoj tribini stadiona Grbavica, nakon čega je obojici uručen prekršajni nalog, odnosno izrečena novčana kazna".

Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić je na nogometni susret u Sarajevu navodno došao kako bi promatrao igru dvojice nogometaša Srđana Stanića iz Željezničara i Amera Dupovca iz Sarajeva.

Dan ranije, u subotu navečer, izvršni predsjednik Dinama opustio se u restoranu 'Bosna', gdje se najprije skinuo, a zatim od pjevačice uzeo mikrofon te poručio kako voli Sarajevo i da je jači od svega.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider