Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Naslov pred praznim tribinama

Mamić: Navijači? Vjerujem da će doći i bolja vremena

Dinamo je pobjedom protiv Dragovoljca osvojio deveti uzastopni naslov prvaka, a Zoran Mamić prvi je put kao trener podigao pehar.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ako se tome pridodaju i njegovi uspjesi kao igrača i sportskog direktora, ispada da je i njemu ovo deveti naslov prvaka.

Dinamo 'petardom' potvrdio devetu uzastopnu titulu prvaka!

''Čestitke momčadi na dobroj utakmici i zasluženoj pobjedi. Ostvarili smo što smo željeli: od početka smo usmjerili vodu na naš mlin i iskrene čestitke momčadi na pobjedi i naslovu prvaka. Osjećaj je prekrasan. Ovo mi je deveti naslov prvaka zaredom, sve smo osvojili od 2005. kada sam se vratio u Hrvatsku. Posebno sam sretan jer sam u ovoj sezoni oba puta preuzeo momčad na drugom mjestu. Izuzetno sam ponosan i sretan zbog cijele momčadi i mojih suradnika jer su svi uložili puno truda. Ekipa je iz dana u dan sve bolja, upijaju naše ideje i to mi predstavlja veliku sreću.

Na stadionu je bilo svega 1500 navijača, sigurno mala brojka kada je u pitanju proslava naslova prvaka.

''Mi tu ne možemo nešto promijeniti. Na nama je dobro igrati, zabijati golove i pobjeđivati, a vjerujemo da će doći i bolja vremena. Istina, neki dan sam gledao statistiku gledanosti i vidio da je ova liga 10 druga najgledanija otkako je naše lige. Nešto ide u pozitivnom smjeru i nadam se da će se nešto u tom smjeru promijeniti i kod nas.'' (Agencija VLM)


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider