Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
od sutra opet prvaci

Mamić najavio novo pojačanje Dinama i osvrnuo se na heroja BBB-a

Trener Dinama Zoran Mamić održao je press konferenciju uoči sutrašnje utakmice s Hrvatskim dragovoljcem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo u utorak dočekuje posljednju momčad HNL-a Hrvatski dragovoljac, a pobjedom može i matematički osigurati prvenstvo.

U prošlom kolu gosti iz Sigeta pokazali su kako poput Osijeka ne želi tako lako ispasti iz elitnog društva. Osijek je nanizao iznenađujuće pobjede protiv Dinama, Lokomotive i Rijeke, dok je Dragovoljac razbio Hajduk s čak 4:1.

Evo zašto je malo poznati igrač Dragovoljca postao junak BBB-a

Upravo je nakon te utakmice najviše pažnje dobio Dario Tomić, nogometaš 'crnih' i veliki navijač Dinama koji je nakon gola podigao dres i pokazao znak 'omega', simbol otpora Bad Blue Boysa protiv trenutne uprave kluba.

''Ima drugih nogometaša Hrv. Dragovoljca koji zaslužuju više pažnje. Volio bih da je završio u novinama zbog svoje igre, a ne na ovakav način'', rekao je Zoran Mamić.

Modri su pobjedu protiv Splita na Parku mladeži teškom ozljedom Juniora Fernandesa kojem je pukla fibula. Uspkros tome, Dinamo će otkupiti njegov ugovor od Bayera iz Leverkusena.

''Junior se u najgorem slučaju vraća u kolovozu. Uvjeren sam da će se vratiti i prije Lige prvaka'', poručio je Mamić.

Dinamov trener i sportski direktor najavio je kako neće biti rasprodaje nakon sezone. Trebao bi otići tek Alen Halilović, ali zato je već dogovoreno pojačanje iz Argentine čije ime Mamić nije htio otkriti.

''Zadovoljan sam pojačanjem, ali dogovor je da ne izlazimo van s imenom zbog reakcije navijača u sadašnjem klubu.''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider