Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobre vijesti iz Maksimira

Mamić i Jurčić mogu odahnuti: Sammir ipak nije teže ozlijeđen!

Dobre vijesti stižu iz Maksimira, Sammir ipak nije teže ozlijeđen! Hrvatski reprezentativac trebao bi pauzirati oko četiri tjedna...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamov Brazilac doživio je neugodnu ozljedu u prijateljskoj utakmici s Volynom. Nedugo nakon toga došlo je i do prekida susreta zbog naguravanja igrača, a sve poslije još jednog grubog starta na Jedvaju. Jurčić je napustio klupu bijesan kao ris.

Međutim, Mamić i Dinamov trener mogu odahnuti. Sammir je bio na pregledu koljena, a utvrđeno je da se radi o unutarnjem, a ne križnom ligamentu. Nagađa se da je predviđeno vrijeme za oporavak oko četiri tjedna.

''Sammir je ozlijedio medijalni kolateralni ligament i pauzirat će nešto više od mjesec dana'', izjavio je klupski liječnik Ivica Smodek.

Osim Sammira, na pregledu su bili i dvojica napadača, Beqiraj i Rukavina koji su također zaradili ozlijede. Beqiraj ima lakše istegnuće ligamenta gležnja i pauzirat će par dana, dok je Rukavini ukliješten vratni živac.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider