Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najava v.d.-a trenera

Mamić: Bolji smo od Hajduka puno više nego što to pokazuje ljestvica

Zoran Mamić uoči derbija Dinamo - Hajduk jedine probleme sa sastavom ima u obrani.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivo Pinto se ozlijedio na utakmici s Černomorecom i zamijenit će ga Jerko Leko, a virozni Josip Šimunić ipak će stisnuti zube i krenuti od prve minute.

Tudor: Dinamo je favorit, ali stižemo ga napasti! 

Na press konferenciji sportski direktor i v.d. trenera Dinama rekao je kako vidi samo jednu pravu opasnost za Modre - igru iz prekida.

"U dvije utakmice s Černomorecom i s Hajdukom na Poljudu primili smo šest golova iz šest prekida. Redovito smo radili na tome i igrači bi protiv Hajduka trebali biti koncentriraniji kod izvođenja prekida", nada se Mamić.

"Bolji smo od Hajduka na svim pozicijama, pojedinačno imamo bolje igrača. Bolji smo od njih više nego što to prikazuje tablica", uvjeren je Mamić.

"Čestitam Tudoru na poslu koji radi na Poljudu, siguran sam da će Hajduk igrati napadački u nedjelju, a volio bih da to bude poticaj našim navijačima da nam daju dodatni impuls s tribina. Što se tiče navijača, ne očekujem nikakve probleme", poručio je Zoran Mamić.

Trenutni šef Dinamova stručnog stožera svjestan je koliko problema Modri imaju kad ih suparnik pritisne: "Još od najmlađih generacija zbog dominacije nam braniči nisu dovoljno agresivni i onda je teško to mijenjati u seniorskom nogometu", obrazložio je Zoran Mamić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider