Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Startamo u ponedjeljak

Kauboji kreću u Dansku: Goluža odgodio važnu odluku!

Slavko Goluža održao je posljednju press konferenciju uoči odlaska u Dansku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Europsko prvenstvo u rukometu počinje u nedjelju, a hrvatski rukometaši prvu utakmicu igraju u ponedjeljak s Bjelorusijom (početak u 18:00).

Svi termini rukometnog Eura: Evo kada točno igra Hrvatska! 

Izbornik Kauboja Slavko Goluža odlučio je za nedjelju ostaviti odluku koja dvojica od 18 rukometaša neće biti na glavnom popisu za Europsko prvenstvo: "U Dansku vodimo 18 igrača koji su završili pripreme, a kojih 16 će nastupiti odredit ćemo dan prije prve utakmice."

"Zadovoljan sam pripremama, naporno smo trenirali, uvježbali nove stvari koje ćemo prikazati na Europskom prvenstvo. Što se tiče očekivanja, na prvom mjestu je da damo sve od sebe, da imamo vruće srce i hladnu glavu. Našim navijačima želimo pokazati da ćemo zbilja ostaviti srce na parketu", poručio je Goluža.

Kapetan Igor Vori naglašava važnost prve utakmice: "Ako otvoriš dobro veliko natjecanje u glavi si spreman na sve, ali ako se dogodi poraz u momčad se uvuče nervoza. Ovo je prvi put da smo svi zajedno, s izuzetkom Vukovića i Duvnjaka, proveli zajedno cijele pripreme, a nadam se da ćemo svi ostati zdravi do kraja turnira."

Domagoj Duvnjak i u Danskoj će biti Golužina produžena ruka na parketu: "Jedva čekamo da počne kako bi pokazali da s pravom pucamo na velike stvari. Čeka nas velika borba, ali optimisti smo i nadamo se da ćemo s četiri boda u drugi krug."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider