Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Samo u Hrvatskoj

Kakav BOG: Trener je dva kluba, a sada će u Kupu igrati sam protiv sebe!

Na svašta smo se već navikli u hrvatskom nogometu, ali ovaj bizaran slučaj postavio je neke nove granice…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

NK Karlovac 1919 nedavno je za trenera imenovao Stjepana Benića, uz dozvolu da u tamošnjim nogometnim krugovima popularni Štef ostane i na klupi županijskog drugoligaša Petrove gore iz Vojnića. Benić će većinom biti fokusiran na Karlovac, ali vodit će i jedan trening tjedno, te nedjeljne utakmice Petrove gore, piše kaportal.hr.

Ionako bizaran slučaj, postao je još bizarniji. Najblaže rečeno. Naime, u izvlačenju parova četvrtfinala Županijskog kupa ždrijeb je 'spojio' Karlovac 1919 i Petrovu goru. Utakmica je na rasporedu 9. ožujka na stadionu Branka Čavlovića – Čavleka, a mnoge zanima na čijoj će klupi sjediti Benić. Karlovačka javnost također se pita hoće li ostaci ostataka Uprave karlovačkog trećeligaša spriječiti ovu apsurdnu situaciju ili ćemo uistinu gledati okršaj Štef vs Štef.

Benić je već bio trener Karlovca, a obnašao je i funkciju direktora stadiona Branko Čavlović - Čavlek, gdje se na potopljenom terenu znao i kupati, zabavljajući medije i javnost.

Ipak, šou pod radnim nazivom 'Štef sam protiv sebe' mogao bi biti još zanimljiviji. Bude li sudac 'natezao' primjerice za Karlovac, baš nas interesira kako će reagirati Stjepan Benić, trener Petrove gore, odnosno hoće li u njegovu obranu stati Stjepan Benić, trener Karlovca. O međusobnom rukovanju nakon utakmice da ne pričamo... 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider