Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ministar nudi recept

Jovanović prokomentirao Mamićev ispad u Splitu

Željko Jovanović prokomentirao je posljednji ispad Zdravka Mamića u subotu na Poljudu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović, za vrijeme večerašnjeg boravaka u Ivancu gdje je obišao kampanju "Odaberi svoju školu", za Hinu je komentirao posljednji ispad Zdravka Mamića u subotu na Poljudu.

Jovanović je rekao kako je ministarstvo sa svoje strane učinilo sve što je u njegovoj nadležnosti da se spriječe neredi i huliganski ispadi na stadionima, odnosno da se poštuje Zakon o sportu i da je sada potez na drugima da se sve dovede u red.

Što se tiče nereda u subotu u Splitu i divljanja Zdravka Mamića na stadionu, Jovanović je izjavio da Mamić ne zaslužuje niti minutu medijskog prostora niti sekundu njegovog vremena.

"Da se malo manje govori o njemu vjerojatno bi mu to bio i manji poticaj za divljanje koje izvodi gdje god se pojavi. To je njemu očito hrana za istupanje u medijskom prostoru", zaključio je ministar Jovanović. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider