Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova prijava

Policija traži da se Mamiću zabrani dolazak na splitske stadione

Zbog izgreda u svečanoj loži Poljuda tijekom derbija između Hajduka i Dinama, odigranog 22. ožujka, splitska je policija danas podnijela još jednu prijavu protiv izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako je rečeno u splitskoj policiji, Mamić je, uz već podnesenu prekršajnu prijavu, ovoga puta dobio i prijavu iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. Od splitskog Prekršajnog suda traži se izricanje sigurnosne mjere zabrane prisustvovanja Zdravka Mamića sportskim natjecanjima na dvama splitskim stadionima, Poljud i Park mladeži, u trajanju od godinu dana.

"Prekršajnom sudu predloženo je i izricanje sigurnosne mjere zabrane prisustvovanja sportskim natjecanjima na stadionima Poljud i Park mladeži u trajanju od godinu dana zbog saznanja o ranijem protupravnom ponašanju, sukladno čl. 34 A Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima", stoji u priopćenju policije.

Bez obzira na ishod prijave, Mamić nije dobrodošao na Poljud jer mu je Nadzorni odbor Hajduka zabranio dolazak. (VLM / Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider