Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dan nakon derbija

Kritike iz Dinama: 'Udarili' po BBB-ima, sucima, medijima...

Direktor Dinama Tomislav Svetina osvrnuo se na nedjeljni derbi Dinamo - Hajduk.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Za podržati je jedinstvo Torcide i BBB-a. Zajedno su došli na stadion i odgledali utakmicu bez sukoba, ali me čudi izjava doministra sporta Petra Skansija kako je atmosfera bila izvrsna, jer čuli su se uzvici koji se tretiraju kao rasizam i homofobija", započeo je Svetina:

KOMENTAR ŽELJKA VELE

Predstavnici UEFA-e vidjeli neviđeno ujedinjenje, ali i slušali vrijeđanja

"Nas, pak, najviše žalost to što su Bad Blue Boysi zvižducima odgovorili pojedincima sa zapadne tribine kada se počelo skandirati 'Dinamo'. Sretni smo zbog zajedništva između BBB-a i Torcide, ali primijetili smo da su Bad Blue Boysi s više žara slavili golove Hajduka nego golove Dinama."

Osvrnuo se Svetina i suđenje Osječanina Domagoja Ljubičića...

"Ne želimo govoriti terminologijom koja često dolazi iz Hajdukovih redova, ne smatramo da je prvenstvo zbog toga neregularno, ali oštećeni smo, jer su se dogodila dva evidentna sudačka previda. Prvi onda kada Jozinović nije dobio drugi žuti karton zbog simuliranja, a drugi kad Maglica igra rukom uoči gola za 2:2. Ali, to je nogomet, događaju se pogreške."

Sukob u Heinzelovoj: Veterani propucali aktivnog BBB-a! 

Iznio je Svetina i neke pojedinosti u vezi pucnjave ispred Udruge veterana BBB-a u Heinzelovoj ulici.

"Mi smo dobili informaciju kako je u Udrugu veterana došla skupina aktivnih BBB-a i napala ih, a trojica članova Udruge su teško ozlijeđeni dok je jedan od napadača propucan."

Svoju 'porciju' dobili su i mediji...

'Jug u srijedu ponovno otvoren za navijače Hajduka'

"Kad smo uveli vaučere stvorila se hajka, a kad smo u tjednu uoči utakmice vidjeli da postoji rizik od incidenata i u dogovoru s policijom promijenili odluku, opet smo bili ismijani. Što da radimo", pita se Svetina, koji je najavio i derbi koji se igra za dva dana (Dinamo - Hajduk u srijedu od 18 sati, u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa).

"Ponovno će Jug biti otvoren za sve pripadnike gostujuće navijačke skupine", poručio je.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider