Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Naprosto eksplodirao

Pao mu mrak na oči: Evo po kome je sasuo neviđenu 'rafalnu paljbu'!

Trener Lokomotive Tomislav Ivković bio je ljutit kao ris nakon utakmice sa Splitom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lokomtiva je odigrala 1:1 sa Splitom na Maksimiru, a u posljednjoj minuti utakmice mogla je do pobijede da je Ante Budimir iz neposredne blizine svladao Danijela Zagroca.
Trener „lokosa“ Tomislav Ivković nije zadovoljan igrom svoje momčadi.

„Loše smo igrali, posebice u prvom poluvremenu. Nije bilo žara, borbe... Remi je najrealniji ishod utakmice“, kazao je ljutiti Ivković.

Trener Lokomotive nemjerljivo je ljući zbog ozlijede Marka Pjace, važnog igrača Lokomotive koji je na treningu dobio rupturu prednjeg butnog mišića i izbivat će s travnjaka najmanje šest tjedana.
„Zbog toga sam ljutit kao ris! Pjacina je ozljeda plod umora i nestručnog rada kondicijskih trenera u mladoj reprezentaciji do 21. godine! Nisam ljutit na izbornika Niku Kovača, već sam razgovarao s njim i zamjerio sam mu što je vjerovao kvazi-stručnjacima, koji su ga uvjerili kako je normalno da igrači samo deset sati nakon utakmice mogu raditi testove brzinske izdržljivosti! To nije normalno“, kazao je Ivković, a prenosi Večernji list.

„Ti kondicijski treneri često igrače navlače na tanak led i govore im da moraju dodatno raditi individualno. A s kime? Pa s njima! Njih samo zanima financijska korist, varaju i igrače i trenere, a pojma nemaju o nogometu. I igraju se s karijerama nogometaša. I zato sam po dolasku u Lokomotivu inzistirao na tome da svaki igrač koji zatraži individualni rad izvan kluba odmah dobije raskid ugovora“, zaključio je Ivković. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider