Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ozlijedio se Sandomierski

Ivanković: Nismo prepotentni, ali u Sofiju smo došli po pobjedu!

Trener Dinama Branko Ivanković po dolasku u Sofiju ističe da su "modri" došli po pobjedu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je nakon problema sa zrakoplovom sretno stigao u Sofiju gdje ga u četvrtak očekuje utakmica s Ludogorecom u drugom kolu Europske lige. No, kvar zrakoplova nije jedino loše što se dogodilo modrima.

Na večernjem treningu se ozlijedio rezervni vratar Grzegorz Sandomierski i umjesto njega će u četvrtak doći Marko Mikulić. No, trener Branko Ivanković je optimist i najavljuje pobjedu.

"Uza svo dužno poštovanje prema momčadi koja je prva u Bugarskoj, koja je izbacila Partizan i dobila PSV, mi smo ovdje došli osvojiti tri boda. Želimo se pobjedom približiti jednom od prva dva mjesta", rekao je Ivanković.

Je li takav stav Dinama prepotentan?

"Nismo prepotentni. Uvažavamo Ludogorec, ali smo kvalitetni i imamo pravo na optimizam", odgovara Ivanković.Ivanković je prokomentirao i situaciju sa zrakoplovom.

"Nije bilo nikakvog straha ni panike. Čak smo se i šalili i ta epizoda ne bi trebala utjecati na utakmicu."

Utakmicu je najavio i Josip Pivarić.

"Oni žele pobjedu, ali nema riječi o osveti zbog toga što smo ih lani izbacili. U zadnje vrijeme nam je ide najbolje, ali vjerujemo da će doći prava utakmica." (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider