Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Skandalozno

Ispad Davora Šukera: U riječkom kafiću 'spustio rampu' ministru Jovanoviću!

Skandal sa zabranom igranja juniorima Hajduka i Splita HNS-u kao da nije bio dovoljan...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U utorak poslijepodne Grad Rijeka zabranio je igrati juniorsko finale Kupa na Kantridi, u kojem su za trofej snage trebali odmjeriti splitski klubovi. Nakon što su igrači jedne i druge momčadi autobusom krenule za Split, činilo se da će to ostati jedina neugodnost u danu kada se feštalo u Rijeci i okolici.

Da ne bude tako, pobrinuo se - Davor Šuker. Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza zabranio je ministru sporta Željku Jovanoviću da pobjedničkoj momčadi uruči pehar.

Jovanić je 'mijenjao' predsjednika Josipovića

Stvar je još skandaloznija ako se zna da je Jovanović na Kantridi bio u svojstvu izaslanika predsjednika Ive Josipovića, kojeg su iz HNS-a pozvali da uveliča svečanost te podijeli trofej i medalje, ali je bio službeno spriječen.

Šuker je, pišu Sportske novosti, Jovanoviću 'spustio rampu' prije utakmice, kada je u kafiću (!) presreo Jovanovićeva pomoćnika Petra Skansija i nedvosmisleno mu poručio:

"Dozvolit ćemo i crnom Ciganu da uruči Rabuzinovo Sunce pobjedničkoj momčadi, ali dok sam ja predsjednik Saveza, Jovanović to neće moći učiniti."

Dan nakon ministar je kratko poručio: 'Znate onu od TBF-a - ništa mi neće ovaj dan pokvarit'

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider