Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
7-8 milijuna eura

I drugi Dinamov biser seli u Serie A: Mamić prodaje Jedvaja u Romu?

Tin Jedvaj je prije četiri mjeseca debitirao u seniorima Dinama, a već sada bi mogao napraviti unosan transfer.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talentirani stoper koji je oduševio zrelošću i mirnoćom u svojoj igri unatoč tome što mu je tek 17 godina (rođen 28. studenog 1995.) na meti je Rome.

Talijanski gigant je proteklu sezonu završio na šestom mjestu u prvenstvu, a porazom u finalu Kupa ostali su bez nastupa u Europa ligi zbog čega je novi trener Rudy Garcia najavio temeljito pospremanje u momčadi.

Mediji u Italiji pišu kako je Roma zagrizla za Jedvaja, podsjećajući da je za njega prije dva mjeseca bila spremna platiti pet milijuna eura. Zdravko Mamić je tu ponudu odbio, ali pitanje je kako će reagirati u novoj rundi pregovora, na koju bi trebao stići i sportski direktor Rome Walter Sabatini.

Talijani Jedvaja tituliraju kao hrvatskog Paola Maldinija, ali su svjesni da će Roma morati podebljati prvotnu ponudu za još poneki milijun.

Roma nije klub koji novca ima u izobilju stoga je u slučaju Jedvajeva dolaska za očekivati prodaju Brazilca Marquinhosa, fenomenalnog stopera koji je briljirao prošle sezone. Najozbiljniji konkurenti za njegovo dovođenje su Barcelona i Real Madrid, od kojih će Roma tražiti minimalno 20 milijuna eura.

Inače, Jedvaj je u drugoj polusezoni nastupio za Dinamo 13 puta, zabivši pritom jedan pogodak (Cibaliji u Vinkovcima).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider