Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žestoki odgovor

Halilovićev otac udario po Dinamu: Zašto lažu o ponudama?!

Sead Halilović oštro je demantirao ponude za svog sina Alena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bayern i Tottenham nisu ponudili 20 milijuna eura za Alena Halilovića, niti je 17-godišnji veznjak potpisao za aktualnog prvaka Europe, kako se pisalo proteklih dana. Sukus je to očitovanja Seada Halilovića koje je dao u razgovoru za Jutarnji list.

"Kada sam tražio od Dinama da demantira priče - odbili su. Zar sam iskrenim intervjuom, kad sam želio zaštititi svoje dijete, navukao Dinamov bijes na svoju glavu? Ni o kakvim potpisima za Tottenham i Bayern nemam pojma, iako bih ja valjda nešto o tome trebao znati", poručio je bivši igrač Dinama:

"Doista, nemam pojma o tome, ali smeta me loptanje s mojim djetetom. Medijske konstrukcije izludile su i Alena i mene", očajan je Halilović stariji.

Nešto ga ipak tišti više od ičega: "U prvi plan se guraju pohlepa obitelji Halilović i Alenova sebičnost, kao glavni razlozi Dinamova lošeg razdoblja i rezultatskog neuspjeha. Nisam slijep, vidim da Alen ne igra dobro, ali to je posljedica rada bivših trenera", nedvosmisleno će Sead Halilović.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider