Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U srijedu drugi derbi

Hajduk u Zagrebu 'kao kod kuće': Tudor odgovorio Mamiću

Igor Tudor održao je press konferenciju uoči novog derbija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U srijedu s početkom u 18:00 na Maksimiru igraju Dinamo i Hajduk, u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa.

Zoran Mamić: Bila je i ruka i zaleđe! Zamislite da je Dinamo zabio takav gol

"U Zagrebu se osjećamo kao kod kuće", istaknuo je glasnogovornik Hajduka Ante Bilić, prije nego je riječ dao treneru:

"Cilj je uvijek isti, da odigramo dobro i otvoreno. U tri ovosezonske utakmice s Dinamom imamo jednu pobjedu i dva remija, a to je ono što nas puni samopouzdanjem. Bilo je dobro u nedjelju, ali znam da možemo i bolje od onog. Ne zamaram se previše s rezultatom ove prve utakmice jer se drugo poluvrijeme igra na Poljudu. U Kupu se znalo stizati i 3:0, ali kalkuliranje me ne zanima", jasno je poručio je Tudor, prepustivši ulogu favorita Modrima:

"To je sasvim normalno, uložili su velik novac, a i sami su govorili kako je ovo najbolji Dinamo u posljednjih 10 godina. Ali, ne prolaze favoriti uvijek dalje. Što se tiče nedjeljne utakmice, Dinamo je imao više šansi, ali Kalinić je bio odličan. Imali smo veći posjed lopte, što se rijetko događa protiv Dinama. Neka sutra pobijedi bolji."

Osvrnuo se Tudor i na izjavu Zorana Mamića kako mu je zasmetalo ponašanje Hajdukove klupe i prigovaranje sucima: "To je naš dalmatinski temperament, ništa neuobičajeno. Vjerujem da bi sudac reagirao da je bilo više vikanja nego inače."

Na koncu, ponešto i o navijačima: "Drago mi je što u nedjelju nije bilo nikakvih nereda. Mi se osjećamo kao da igramo kod kuće, gdje god da imamo utakmicu."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider