Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Slučaj Rukavina'

Hajduk suspendiran, ali okršaj s Dinamom nije upitan!

Hajduk je suspendiran zbog duga prema Šibeniku koji datira od transfera Ante Rukavine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je ponovno suspendiran zbog duga prema Šibeniku koji iznosi četiri milijuna kuna, a koji datira od transfera Ante Rukavine. Međutim, predsjednik Šibenika Goran Pauk potvrdio nam je u telefonskom razgovoru da njegov klub neće praviti probleme Hajduku.

"Izaći ćemo u susret Hajduku i nogometu, ali i samima sebi. Suspenzija će biti odgođena. Produžit ćemo rok Hajduku na mjesec dana. I mi čekamo izmjenu odluke Vlade koja bi omogućila skidanje poreznog rješenja s Hajduka čime bi mi naplatili naše potraživanje od Hajduka", kazao nam je Pauk.

>> Uživo na Novoj TV: Okršaj Dinama i Hajduka u Superkupu!

Dakle, dvoboj Superkupa s Dinamom na Maksimiru, koji je na rasporedu u subotu (20.30), a koji će uživo prenositi Nova TV, nije pod upitnikom. Nema sumnje kako će svoj pristanak da se utakmica igra dati i predsjednik Disciplinske komisije Tin Dolički, koji je ujedno i predsjednik zagrebačke Lokomotive. Hajduk će u međuvremenu smjeti igrati i prijateljske utakmice.

Uprava Dinama pripremila je popularne cijene ulaznica za utakmicu Superkupa: tribina sjever – pet kuna, tribina istok – deset kuna, tribina zapad dolje – 15 kuna.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider