Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Svi na Poljud u nedjelju'

'Hajduk ove sezone ima veće šanse da osvoji Europa ligu nego HNL'

Klub navijača Hajduka Torcida Split oglasio se priopćenjem koje donosimo u cijelosti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naslov priopćenja je 'Posljednji tjedan akcije 'Torcida za Hajduk' ', čime Torcida želi potaknuti sve navijače, simpatizere i pristaše Bijelih da doniraju voljenom klubu i makar simboličan novčani iznos (minimalna uplata je 30 kuna).

"Naš Hajduk nas je oduševio svojom prvom utakmicom u Zadru, a ovi igrači su samo potvrdili ono što mi već znamo. Hajduk ima svoju vrijednost i našu mladost se isplati podržati i u njih vjerovati!

Ti mladi momci će trebati našu podršku. Sudjeluju u ligi gdje neki klubovi razmjenjuju igrače kao što mi mijenjamo sličice, vodstvo trećeg kluba pokušava natjerati igrača da potpiše za "konkurenta", dok četvrti sudjeluju u skupštini jednog kluba, a direktori su u drugom klubu. Iz svega ovoga nam je jasno što možemo očekivati od ovakvog prvenstvenog "natjecanja".

Očito je kako i ove sezone imamo više šansi osvojiti Ligu Uefa, jer je to jedino natjecanje u kojem nastupamo, a u kojem se pobjednik ne zna unaprijed. Ne trebaju nama ni suci, ni poklonjeni igrači, ni privatni vlasnici koji će sutra prodati dušu radi financijskog interesa. Mi ovaj klub volimo ovakvog kakav je danas i još više kakav je bio nekada.
Mi smo Hajduk, klub iz naroda, dite puka, stvoreni da prkosimo jačima i štitimo slabije.

Baš zato, nema opravdanja, naš Hajduk treba Torcidu, treba svakog od nas da Hajduk opet bude onaj veliki klub o kojemu su svi pričali.

Naša akcija traje još 5 dana i zato još jednom pozivamo sva Hajdučka srca Dalmacije i Hrvatske da pomognu svojim prilozima našem ponosu, našem dišpetu, našem klubu, našem Hajduku. Ponavljamo da uplate možete izvršiti u poslovnicama Splitske banke, Torcidinim podružnicama, kvartovskim udrugama ili direktno na igralištu Torcida Kupa.

Također ovim putem pozivamo sve na nedjeljnu utakmicu protiv Rijeke, neka Poljud ovog puta napune navijači, a ne razni plesači i izvođači.

SVE ZA HAJDUK, HAJDUK NI ZA ŠTO!", stoji u priopćenju na Torcidinoj Facebook stranici.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider