Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije provocirao Torcidu nego...

Evo zašto je malo poznati igrač Dragovoljca postao junak BBB-a

Hrvatski Dragovoljac jučer je uvjerljivom pobjedom 4:1 protiv Hajduka uhvatio bitne bodove u borbi za ostanak...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odigrali su Dragovoljci junačku utakmicu dokazavši još jednom da imaju svojih kvaliteta, premda im svlačionica ne vrvi zvučnim imena. Štoviše...

A jedan od 'anonimaca' iz redova HD-a postao je glavna priča dana, barem u navijačkim krugovima. Dario Tomić zabio je za 3:0 i potom proslavio zgoditak podignuvši dres ispod kojeg je bila majica Bad Blue Boysa.

Zagriženom Dinamovcu Tomiću to je bio prvijenac u 1. HNL i eto, baš Hajduku. No gotovo sigurno njegov potez nakon gola nije bio provokacija upućena splitskim navijačima, niti reakcija na jučerašnje nemile događaje iz Otočca. Tomić je naime pokazao majicu popularnu među Boysima, koja prikazuje znak omege, 24. i posljednjeg slova grčkog alfabeta. Za BBB-e taj znak simbolizira otpor prema Upravi kluba, sa čijim se načinom rada i djelovanja nikako ne slažu.

Prvoligaški napadač i žestoki navijač opet na tribini voljenog kluba!

Nekoć na navijačkoj tribini, s 33 godine pred potpisom za voljeni klub!?

Tomiću je 26 godina, a rođen je u Tuzli, gdje je i počeo karijeru u tamošnjoj Slobodi. U Hrvatskoj je igrao redom za drugoligaše Novalju, Pomorac, Goricu i Međimurje, da bi u ljeto 2012. stigao u Siget.

Svojim jučerašnjim potezom oduševio je mnoge navijače Dinama. Inicijativa 'Zajedno za Dinamo' na svojoj Facebook stranici objavila je fotografiju Tomića uz poruku kako 'naši dečki i dalje zabijaju samo u drugim dresovima', aludirajući pritom i na primjerice Kramarića i Tomečaka koji nisu dobili pravu priliku u svom Dinamu.

Tomiću su čestitali mnogi, a ne treba čuditi što su mu neki poželjeli i da ga jednoga dana vide u modrom dresu nekog novog Dinama. Možda nema super nogometne kvalitete, ali nekada je nešto i do karaktera...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider