Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najnovija poveznica

Direktor Lokomotive član Skupštine Dinama?!

Najnovija poveznica između Dinama i Lokomotive je Dennis Gudašić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je iz financijskog izvješća Lokomotive otkrivena veza između Dinama i 'mlađeg brata', portal Zagrebancija.com donosi podatak kako je direktor Lokomotive Dennis Gudašić istovremeno i jedan od 80 članova Skupštine Dinama.

Ovako je Dinamo financirao Lokomotivu

Jovanović: Zaštitit ćemo sport od zakulisnih igara i nemoralnih radnji

Time je izravno prekršen članak 27. Zakona o sportu, koji kaže da "članovi tijela športskog kluba-udruge za natjecanje ne mogu biti osobe koje su članovi drugih športskih klubova-udruga za natjecanje istog športa", jer Gudašić je član dvaju tijela u dva različita nogometna kluba koji se natječu u istom sportu i u istom rangu natjecanja.

Uz Gudašića, Ismet Hadžić i Stjepan Deverić zaposlenici su Lokomotive te članovi Skupštine Dinama. Hadžić je novinaru Zagrebancije rekao kako nije znao da krši Zakon time što je istodobno zaposlenik Lokomotive i član Skupštine Dinama, dok je Deverić potvrdio da je zaposlen u Lokomotivi, ali je na pitanje zašto je ujedno i član Skupštine Dinama poklopio slušalicu.

Prije njih u sličnom su 'položaju' bili Božidar Šikić i Tin Dolički - Šikić je istovremeno bio direktor Lokomotive i član Skupštine Dinama, a Dolički predsjednik Lokomotive i član Izvršnog odbora Dinama.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider