Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Fifa poslala izraz sućuti

Dinamo i AIK organiziraju utakmicu u spomen na Ivana Turinu!

Sportski direktor Dinama Zoran Mamić potvrdio je za švedske medije da će „modri“ odigrati s AIK-om iz Stockholma prijateljsku utakmicu u spomen na Ivana Turinu, tragično preminulog vratara AIK-a i bivšeg vratara Dinama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mamić ističe da je Dinamo već kontaktirao švedski klub i da će utakmica biti organizirana u najskorije vrijeme, najvjerojatnije u svibnju ili lipnju ove godine.

>> Majka Ivana Turine otkrila što joj je sin poslao u posljednjoj poruci

>> Švedski navijači se opraštaju s Turinom: 'Bio si fantastičan, bio si naš!'

„Želimo pokazati koliko nam je značio“, kazao je Mamić za švedski Expressen dodajući da će Dinamo učiniti sve da pomogne Turininoj supruzi i djeci.

„Bio je sjajna osoba i veliki borac. Još uvijek smo svi u šoku zbog ovog tragičnog događaja“, zaključio je Zoran Mamić.

Fifa poslala izraz sućuti obitelji Ivana Turine i HNS-u

Povodom tragične smrti bivšeg vratara Dinama, koji je u noći sa srijede na četvrtak umro u snu, u Kuću hrvatskog nogometa stigao je izraz sućuti krovne svjetske nogometne organizacije Fife koji je potpisao predsjednik Fife Joseph S. Blatter:

„Poštovani predsjedniče,

pišem Vam danas u dubokoj tuzi nakon što smo dobili informaciju o iznenadnoj smrti hrvatskog vratara AIK-a Ivana Turine u 33. godini - mladića ispred kojega je bio cijeli život.

U ime Fife i međunarodne nogometne obitelji, želim izraziti najdublju sućut švedskoj i hrvatskoj nogometnoj obitelji i, najvažnije, obitelji, prijateljima i svim voljenima Ivana Turine.

Molim Vas da ih obavijestite da cijela nogometna obitelj stoji uz njih, želimo im snagu tijekom ovog teškog razdoblja. Nadamo se kako će na neki način naše riječi potpore pomoći donijeti malo mira i utjehe u ovom vremenu žalosti“, stoji u izrazu sućuti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider