Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ovo nije baš dobro'

Dinamo glatko pobijedio, Mamić ljutit: Neki se nisu držali dogovora!

Dinamo je pobijedio Hrvatski dragovoljac s 4:1, ali trener Zoran Mamić nije oduševljen igrom "modrih"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je konačno uvjerljivo pobijedio, raspucali su se i napadači, no trener Zoran Mamić nije baš zadovoljan igrom „modrih“ protiv Hrvatskog dragovoljca.

>> Golijada na Maksimiru: Dinamo razbio Hrvatski dragovoljac!

„Mogu reći da sam zadovoljan pobjedom i rezultatom protiv Dragovoljca. Žao mi je što ne mogu reći da sam zadovoljan kompletnom momčadi, već samo nekolicinom. Nažalost, većina ekipe nije odradila utakmicu po dogovoru, imali smo previše rupa koje si ne smijemo dozvoliti, ali analizu ću ostaviti za svlačionicu“, kazao je, čini se, prilično ljutiti Mamić, a prenosi službena web stranica Dinama.

„Moje mišljenje je da nismo bili dobri i moram reći da mi je žao da nismo uspjeli dostići nivo kao protiv PSV-a. Puno stvari je počelo u prvih 10 minuta kako smo htjeli, a zatim se promijenio način naše igre i događale su se neke stvari koje nismo htjeli. Pokušat ćemo ispraviti te neke probleme koji su bitni za nadolazeće bitnije utakmice, igračima ćemo ukazati na to i inzistirat ćemo na poštivanju stvari koje se dogovorimo jer ovako nije baš dobro.“

Mamić je prokomentirao igru nekih igrača Dinama.
„Soudani je dobio neugodan udarac u koljeno i morali smo napraviti izmjenu. Što se tiče Brozovića, on odrađuje svoj posao jako dobro i treba ostati na tom putu u idućim utakmicama. Ima kvalitetu, dokazuje to iz utakmice u utakmicu, igra za mladu reprezentaciju Hrvatske i sigurno da je ovo put kojim se stiže do A reprezentacije“, zaključio je Mamić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider