Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Treći put u tri godine

Dinamo doznao idućeg protivnika: Sheriff protutnjao Nikšićem!

Nogometaši Dinama doznali su protivnika u trećem pretkolu Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bit će to moldavski Sheriff, koji je u Nikšiću razbio Sutjesku s 5:0 u uzvratnom dvoboju te s ukupnih 6:1 prošao u sljedeću rundu.

>> Šok u Maksimiru: Migliore zatražio sporazumni raskid ugovora s Dinamom!

Nakon što je prva utakmica u Tiraspolu završila s 1:1, Sheriff je u revanšu demolirao crnogorskog prvaka. Cadu je u 13. minuti zabio za 0:1, a početkom nastavka s dva gola unutar pet minuta Ricardinho i Fernando rješavaju svaku dilemu. Fernando je u 65. postavio 0:4, a petardu je četiri minute prije kraja isporučio Scripcenco, u situaciji kad je Sutjeska igrala s igračem manje.

Treći put u tri godine: Tko će povesti?

Sheriff je izborio dvostruki okršaj s Dinamom u trećem pretkolu, a bit će to treći obračun Modrih s Moldavcima u ovoj fazi natjecanja u posljednje tri godine.

U ljeto 2010. Moldavci su prošli na Maksimiru boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što je poslije 210 minuta igre bilo 2:2. Nedugo poslije tog susreta Zdravko Mamić uručio je otkaz Velimiru Zajecu.

Prošle sezone, pak, Dinamo je suvereno prošao dalje. U Moldaviji je bilo 0:1 pogotkom Beqiraja, a u uzvratu 4:0.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider