Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostaje na funkciji

Davor Šuker jedini kandidat za predsjednika HNS-a!

Davor Šuker dobio je potporu 20 županijskih nogometnih saveza za kandidaturu za ostanak na funkciji predsjednika HNS-a na predstojećeg Izbornoj skupštini HNS-a...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trenutačni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker bit će jedini kandidat za predsjednika HNS-a na Izbornoj skupštini HNS-a koja je na rasporedu 14. travnja, otkrio je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović nakon današnjeg sastanka Izvršnog odbora HNS-a.

„Zagrebački nogometni savez predložio je Šukera, a njegova kandidatura dobila je potporu ukupno 20 županijskih nogometnih saveza. Za članove Izvršnog odbora HNS-a kandidirao se 21 kandidat, a bit će izbrano njih 16“, kaže Vrbanović koji je prokomentirao odluku Udruge prvoligaša da se ne pripoji HNS-u.

„Ništa se dramatično ne mijenja, Udruga ostaje članica HNS-a i neće biti nikakvih problema s nastavkom naše suradnje“, zaključio je Vrbanović.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider