Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najavljene promjene u Dinamu

Černomorec je najbolji tamo gdje je Dinamo – najslabiji

Dinamo sutra od 19 sati igra prvu utakmicu u Europskoj ligi. Protivnik je Černomorec...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ruski klub iz ukrajinske Odese, možemo i tako opisati Černomorec, prvog protivnika Dinama u Europskoj ligi. Dolaze iz grada na Crnom moru u kojem ruski jezik pričaju i Ukrajinci i Rusi, kojih skoro pa ima podjednako u gradu. Ime s ruskog na ukrajinski nisu htjeli mijenjati, zato nedoumice oko imena.

>> Ademi: Hajduk nije imao neke prilike, a Ukrajinci nisu 'ludilo'

U jakoj ukrajinskoj ligi trenutno su drugi nakon devet odigranih kola, s bodom ispred Šahtara i tri manje od Metalista.

''Imaju šest pobjeda zaredom, jaki su'', smatra Branko Ivanković koji je danas bio gost press konferencije na Maksimiru.

Černomorec stiže Dinamu na noge nakon poraza Modrih na Poljudu od Hajduka. Tamo su Zagrepčani primili pogotke nakon prekida.

''Polako se dižemo. Radili smo prekide i to najviše. Černomorec je u tom dijelu najopasniji, jer u napad stiže po šest, sedam igrača'', upozorio je Ivanković i dodao kako je njihova igra čvrsta i zatvorena.

Dinamu će sutra nedostajati jedan od najboljih igrača – Soudani. Zbog toga je Tanac najavio i neke promjene u sastavu, iako nije htio otkriti koje.

Joe Šimunić ponovno se nakon splitskog poraza čudio kako to suparnik želi više pobjedu od njegovih suigrača. Isto je rekao i nakon domaćeg poraza od bečke Austrije.

''Protiv Hajduka smo igrački zakazali. Nadam se da ćemo nešto naučiti nakon onih prekida'', rekao je Joe te otkrio kako se raspitivao o ukrajinskog protivniku te mu nitko nije mogao reći ništa loše o Černomorecu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider