Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uživo Nova TV i OYO

Besplatno na Dinamo – Hajduk: Poznato 20 sretnika

Ove subote na Maksimiru se igra prvi ovosezonski derbi između Dinama i Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

SUPERKUP na Maksimiru, u kojem se ove subote sastaju Dinamo i Hajduk, UŽIVO će prenositi Nova TV od 20.15. Na platformi OYO utakmicu će moći gledati navijači dva naša najveća kluba u cijelom svijetu, jer neće biti uobičajenog ograničenja samo na jednu zemlju.

Bit će to prvi okršaj hrvatskog prvaka Dinama i Hajduka, koji je prošle sezone osvojio Hrvatski kup, u novoj sezoni. Prvenstvo počinje već tjedan dana kasnije, a u Ligi 10 vidjet ćemo čak četiri najveća hrvatska derbija.

U novu sezonu izuzetno pojačani ulaze Rijeka i Split, pa s nestrpljenjem očekujemo ligu koja bi trebala donijeti dosad najveću koncentraciju kvalitete. Dinamo se također pojačao, a Hajduk je doveo tek Anđelkovića iz Istre. Vidjet ćemo koliko se osvajač Kupa može suprotstaviti velikom favoritu Dinamu koji Superkup igra na svom terenu.

Besplatno na Dinamo - Hajduk

U suradnji s GNK Dinamo, GOL.hr će podijeliti 40 besplatnih ulaznica za tribine zapad i istok. 20 najsretnijih osvojit će po dvije ulaznice, a tko brže od dobitnika dođe po njih na Novu TV, moći će birati tribinu.

U svojoj prijavi na info@gol.hr pošaljite nam vaše podatke te prognozirajte rezultat. Dobitnike ćemo objaviti tijekom petka.

Dobitnici po dvije ulaznice za Superkup

Mihael Devald
Mislav Mišetić
Tomislav Špiljar
Igor Carević
Josip Soče
Arijan Dramac
Antun Prosić
Jure Knežević
Marica Mihoci
Mario Krešić
Aleksandra Krasnić
Nikola Zadravec
Ivan Joha
Mario Boras
Zdravko Coha
Stjepan Belčić
Danijel Gavez
Andriana Baćurin
Damir Magdić
Hrvoje Kazesović
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider