Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Zvijezda večeri

VIDEO Ma kakav Messi ili Iniesta: Pogledajte tko je izazvao pravi urnebes!

Gospođa, čiji je identitet u početku bio nepoznat, već tijekom utakmice postala je hit na društvenim mrežama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zvijezda večeri na Vicente Calderonu nije bio ni Messi, ni Neymar, ni Suarez, ni „doktor“ Iniesta, ni Banega, već gospođa u ružičastom kompletiću, koja je sjedila u loži odmah povrh predsjednika Barcelone.

Barca žarko želi dva igrača Reala i ima plan kako ih dovesti: Iniestin partner iz snova!

Gospođa, čiji je identitet u početku bio nepoznat, već tijekom finalne utakmice Kupa kralja postala je hit na društvenim mrežama. Svaki put kada bi kamera tražila Josepa Maria Bartomeua, ne bi li zabilježila njegovu reakciju nakon nekog događaja na travnjaku, u kadru bi se našla neimenovana gospođa. Veći dio utakmice prespavala je naslonjena na ruku i svako toliko protrljala snene oči.

Tijekom utakmice „provaljeno“ je ime „dame u ružičastom“ pa su se šale i pošalice još većom frekvencijom zavrtjele internetskim bespućem. Radi se, naime, o supruzi predsjednika Španjolskog nogometnog saveza Angela Marije Villara, jednog od glavnih favorita za novog predsjednika UEFA-e. Ili je Ana Bollaín Domenech bila vraški umorna ili joj je utakmica bila iznimno dosadna. Neki su na društvenim mrežama cinično prokomentirali da je izgledala kao da je malo "potegla" pred utakmicu. Tko zna, možda je malo oplahnula usta, jer u loži Calderona zacijelo su se točila samo prvoklasna vina i doista je grijeh ne probati kad se već nudi.

Kako god, mnoge navijače Barcelone podsjetila je na Silvija Berlusconija na finalu Lige prvaka na Olimpicu 2009.

Dok su Messi, Eto'o, Cristiano Ronaldo i ostale zvijezde špartale po travnjaku rimskog stadiona, „veliki zavodnik“ u jednom trenutku malo je „ubio oko“. No, može mu se oprostiti, „bunga bunga“ zabave prilično su zahtjevne za gospodu u godinama. Osim toga, tih godina veliki predsjednik Milana i bivši talijanski premijer imao je popriličnih poslovnih i privatnih problema, morile su ga brige sa svih strana pa ne čudi što ga je hvatao drijemeže na svim lokacijama.

Villarova supruga vjerojatno ni izbliza nema takvih problema, no mora se priznati da utakmica na Calderonu nije bila odveć zanimljiva pa ne čudi što je gospođa odlučila malo odmoriti. Uostalom, kojem se to nogometnom zaljubljeniku nije dogodila da na stadionu, daleko od žena (ili muževa) i dakako problema, malo odrijema i odmori dušu...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider