Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
POmračenje uma

VIDEO Sramota na Old Traffordu: Ovom luđaku treba zabraniti bavljenje sportom!

Jedna je ragbi utakmica šokirala ljubitelje sporta diljem svijeta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svega se može vidjeti u ragbiju. Grub je to sport, nije za one koji ne vole kontakt. No, ono što se dogodilo u Super League finalu je za svaku osudu. Ragbijaš Ben Flower u jednom je trenutku za vrijeme igre šakom nokautirao protivnika Lancea Hohaiaju, a potom ga divljački još jednom šakom dokrajčio dok je ovaj ležao bez svijesti na travi.

Klasičan potez iz MMA ringova i kaveza samo što se radilo o ragbi utakmici na Old Traffordu. St Helens je pobijedio Wigan 14:6, no svi pričaju samo o ovom divljačkom napadu koji je obišao svijet.

''Ispričavam se Lanceu i svim navijačima, suigračima, klubu savezu… Nije mi to bilo ni na kraj pameti, poštujem Lancea'', rekao je nakon susreta Flower, dok je napadnuti novozelandski ragbijaš imao razumijevanja za ovakvu brutalnost.

''Ne zamjeram mu. I ja sam radio svakakve gluposti koje sam kasnije zažalio.''

Sada se očekuju vijesti iz engleskog ragbi saveza. Priča se o broju utakmica suspenzije, dok mnogi manje upućeni u ovaj sport traže doživotnu zabranu igranja. I da se savez odluči na takvu drastičnu kaznu, nitko im ne bi mogao zamjeriti…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider