Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Što će reći Ronaldo?

VIDEO Masovna histerija: Skladaju mu pjesme, Real će namlatiti milijune!

Hrvatska publika večeras bi na Maksimiru možda mogla vidjeti na djelu norveško „čudo od djeteta“ i programiranu zvijezdu Real Madrida, 16-godišnjeg mladca Martina Odegaarda…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Rekao sam Modriću da će Norveška pobijediti Hrvatsku“, otkrio je Odegaard za norveške medije pred kvalifikacijsku utakmicu s Hrvatskom u Zagrebu, gdje bi mogao dobiti koju minutu.

Odegaard je ovom smjelom izjavom pokazao da je prilično hrabar za svoje godine. Mnogi mu proriču veliku karijeru, a Real Madrid ga smatra jednim od svojih najvećih projekata i ulaganja u budućnost. Ako sve bude teklo po planu, „kraljevski klub“ će imati velike koristi od norveškog „wunderkinda“. I što se tiče travnjaka i što se tiče financija. Madriđani su već otpočeli „zidanje“ lika i djela mladog Norvežanina.

Odegaard je u kratkom roku postao velika svjetska zvijezda iako još uvijek nastupa za drugu Realovu momčad Castillu. Realovi čelnici žele vidjeti Odegaarda što prije u prvoj momčadi. Ne treba pojašnjavati što bi to značilo na marketinškom planu, prodaji dresova ili zaradi od „image rightsa“. U jeku najveće krize Reala početkom godine Carlo Ancelotti suočio se bijesom Realovih direktora koji smatraju da je Odegaard već trebao dobiti šansu u prvoj momčadi. Talijan zasad odbija napade, ali vidjet ćemo koliko će izdržati.

U Odegaardovoj domovini vlada pravo ludilo, sve što je povezano s njima prodaje se poput alve, a zna se koliko je Norveška bogata zemlja i kolika je kupovna moć i njezinih stanovnika. Norveški glazbenici čak su komponirali pjesmu posvećenu svojem mladom i slavnom zemljaku. Kvalificira ga se najvećim talentom koji je svijet ikad vidio. Video uradak počinje s refrenom: zvijezda je rođena. Kroz pjesmu se veličaju njegovi potez i golovi, čak ga se uspoređuje s najvećim svjetskim zvijezdama, među njima i klupskim kolegom, superzvijezdom Reala Cristianom Ronaldom i najvećom zvijezde Barcelone Lionelom Messijom.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider