Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Tješila ga nakon Juvea

VIDEO Odmjerite novu Ronaldovu djevojku: Mlađahna i bombastična!

Ronaldo je pozvao novu djevojku u Madrid na uzvratnu polufinalnu utakmicu Reala i Juventusa u Ligi prvaka.

Nova djevojka Cristiana Ronalda je talijanska manekenka Alessia Tedeschi, tvrdi ugledni milanski sportski dnevnik Gazzetta dello Sport.

Ronaldov ultimatum Realu: Želi privilegije kakve ima Messi u Barceloni

Ronaldo je pozvao Talijanku u Madrid na uzvratnu polufinalnu utakmicu Reala i Juventusa u Ligi prvaka. Navodno su nakon utakmice proveli romantičnu večer, piše talijanski sportski list. Ne zna se je li uspjela utješiti razočarnog Ronalda nakon bolnog poraza.

Nakon raskida petogodišnje veze s ruskim modelom Irinom Shayk početkom ove godine, Ronaldo je povezivan s brojnim poznatim i manje poznatim ljepoticama.

Engleski tabloid The Sun tvrdi da je bilo barem 12 kandidatkinja za novu djevojku zvijezde Real Madrida.

Tedeschi je svojevremeno povezivana s nogometašima Marcom Borriellijem i Blerimom Džemailijem te Davide Lippijem i Francescom Berlusconijem, sinovima slavnih očeva Marcelom i Silvijem, slavnim trenerom i vlasnikom Milana. Teško je reći je li zgodnija od Irine Shayk, ukusi su različiti, ali sigurno je da je mlađa. Shayk ima 29, a Tedeschi 24. Mnogi primjećuju da su prilično slične.

Ronaldova bivša djevojka navodno je u vezi s američkim glumcem Bradleyjem Cooperom. Zaključak je da su se Ronaldo i Shayk sasvim dobro „snašli“ nakon raskida.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider