Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Brže malo'

VIDEO Nervozni Ronaldo kucao po staklu i tražio svoju putovnicu

Svega nekoliko dana nakon što je njegova majka Dolores Aveiro 'uhvaćena' na aerodromu Barajas s 55 tisuća eura u ručnoj prtljazi, Cristiano Ronaldo doživio je manju neugodu u Armeniji...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reprezentacija Portugala u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine igra ove subote utakmicu protiv Armenije, a u borbi za tri boda pomoći će joj i najbolji igrač Cristiano Ronaldo.

Po dolasku na aerodrom Zvartnots Ronaldo je trebao proći kroz rutinsku kontrolu putovnice, ali je došlo do manjih komplikacija. Stroj za provjeru putovnica nije radio, pa je Portugalac morao čekati na šalteru. To je izazvalo pomamu aerodromskog osoblja koje se okupilo oko vratiju kroz koja je Ronaldo morao izaći, ali i njegovu nervozu.

Zbog činjenice što je morao pričekati nekoliko minuta Ronaldo je postao nervozan, te je iziritiran dva puta pokucao na staklo aerodromskog službenika i tražio objašnjenje zbog zastoja. Bili bi zanimljivo vidjeti kako bi aerodromski službenik reagirao da je to napravio 'običan' čovjek. Ovako se 'preprao' i vratio Portugalcu putovnicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider