Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Čuda da se dese'

VIDEO Krenule zafrkancije na račun Arsenala: 'Cijeli Balkan se kladio…'

Nakon senzacionalne pobjede Dinama protiv Arsenala, na internetu su krenule zafrkancije na račun slavnog engleskog kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Malo je tko očekivao da će Dinamo na otvaranju Lige prvak uzeti sva tri boda protiv moćnog Arsenala. No, Dinamo je pobijedio s 2:1 šokiravši ne samo Englesku već i cijeli kontinent. Kladioničarski krugovi bruje kako je na tom paru 'palo' pola Europe, a time se bavi i novi skeč s već poznatim videom jednog španjolskog 'brke' zaraznog smijeha.

Što kažete na Dinamovu pobjedu protiv Arsenala?

Ukupno glasova:

Veliku noć Dinama opjevao je i Luka Bulić s Antene Zagreb, koji je ove sezone dio zabavne ekipe popularnog showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato'. On je obradio 'Miljacku' Halida Bešlića u kojoj 'čuda da se dese' nastavlja sa 'Dinamo Arsenal raznese'.

Bila je to velika noć za zagrebački klub…
 

 

Svježe ispod čekića!!!! Luka u novom Bullhitu opjevao pad Arsenala u Zagrebu!!!!DINAMO-ARSENAL (Miljacka)Kuna četiristo dao sam za istokda mogu bodrit' Dinamouz frenda, kuma, oca i čet'ri Crnogorcas nadom da dobro odigramo!Junior i Josip izazvaše osipkod Wengera Arsenea...Jadnik poslije muca, vadi se na suca...Jebote... Pao Arsenal...'Ko bi rek'o čuda da se desepa Dinamo tri boda odnese...Još ne mogu sebi doć'kako divna bijaše ta noć!'Ko bi rek'o čuda da se desepa Dinamo Arsenal raznese...Nitko ovdje nemre proć'kada plavi pokažu svu moć!

Posted by Antena Zagreb on 16. rujan 2015

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider