Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Iskreno priznao

VIDEO Ivanišević otkrio najsramotniji trenutak karijere

Legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević nastupa ovih dana na turniru legendi na prvom Grand Slam turniru sezone - Australian Openu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na putu od hotela do teniskog kompleksa Australci imaju tradiciju postavljati pitanja igračima, odnosno prenositi pitanja koje su postavili ljubitelji tenisa. Red je došao i na Ivaniševića koji je kao i uvijek bio vrlo, vrlo zanimljiv.

"Ne mogu vam reći zašto sam bio kralj aseva. To je tajna, ako vam kažem, onda više nije tajna", započeo je Ivanišević svoj intervju.

"Što mi nedostaje iz igračkih dana? Zabijati suparniku aseve. Volim zabijati aseve i gledati suparnika kako se šeta s jedne strane terena na drugu i pritom bude živčan jer mu zabijam aseve".

"Nikada u životu nisam vikao na suca. Samo sam mu znao reći neke zanimljive stvari", rekao je Ivanišević na komentar da je u prošlosti često imao okršaje sa sucima.

"Moj idol je bio John McEnroe. On je bio profesor ludosti na terenu",

"Ja sam prilično stidljiv. Nekada sam znao provesti i po tjedan dana da ne pričam s nikim ako me netko nije pitao neko pitanje", odgovorio je Ivanišević na pitanje da kaže nešto o sebi što drugi ne znaju.

"Najsramotnija stvar koja mi se dogodila na Touru? Bilo je to u Brightonu 2000. godine kada sam polomio sve rekete i nisam imao s čime nastaviti meč. To je bila prilično idiotska stvar. Djeco nemojte to nikada napraviti. Imajte dovoljno reketa u torbi da ih možete lomiti", rekao je Zec u šali.

Na kraju je Ivanišević otkrio koji je njegov glavni nadimak:

"Crazy Goran, crazyyyyy (ludi Goran)".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider