Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pokušajte ostati ravnodušni

VIDEO Emotivna gesta Suareza: Iznenadio bolesnog sunarodnjaka

Urugvajski nogometaš Luis Suarez često je znao puniti naslovnice dnevnih novina i portala zbog krivih razloga. Ali ne i ovoga puta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaš Barcelone učinio je predivno djelo iznenadivši svog mladog sunarodnjaka Matea, koji se bori sa zloćudnom bolesti (rak). Mateo je stigao u bolnicu gdje mu je rečeno da će putem interneta (Skype) razgovarati sa specijalistom iz Španjolske, no nije ni slutio što mu se sprema.

"Hej Mateo. Čuješ li me dobro? Kako si?", upitao je Suarez, koji je na početku imao ugašenu kameru sa svoje strane kako mladić ne bi shvatio s kime razgovara.

"Federico Gonzalez ovdje, doktor iz Španjolske. Slušaš li svoje doktore i uzimaš li sve lijekove?", upitao je Suarez prije nego li je krenuo prema istini.

"Slušaj Mateo. Ja zovem iz Španjolske, ali nisam liječnik. Bavim se nečim drugim. Možda si slavio pokoji moj pogodak? I liječnici znaju igrati nogomet znaš?", rekao je Suarez zbunjenom dječaku, a potom upalio kameru.

Matea su preplavili osjećaji i u svega nekoliko sekundi se rasplakao. Suarez mu je kroz razgovor rekao da mora slušati liječnike i da se mora boriti i dalje, te da će mu, ako će biti dobar, poslati dres koji će nositi u jednoj od narednih utakmica.

"Znaš da si prvak jel tako? Moraš i dalje biti hrabar, moraš se boriti i ići dalje. Navijač si Barcelone jel tako? Čuo sam da imaš dres Barcelone, ali ne s mojim imenom na leđima. Može dogovor? Ako ćeš slušati sve što ti liječnici kažu poslat ću ti svoj dres. Ali ne onaj iz trgovine, već onaj koji nosim na utakmici".

"Obećajem da budem. Zabio si predivne pogotke neki dan (hat trick Cordobi)", rekao je uplakani Mateo.

"Vidio si to ha? Prvače drži se! Šaljem ti veliki zagrljaj", zaključio je razgovor s mladim Urugvajcem napadač Barcelone.

Video je napravljen u svrhu podizanja svijeti borbe protiv raka u Urugvaju. Mateo uistinu nije znao što mu se sprema i njegova reakcija, kao i djelo Luisa Suareza, su uistinu nešto predivno...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider