Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bizaran razlog

Tragedija u SAD-u: Ubijen NBA košarkaš

Dejean-Jones, 23-godišnji košarkaš Pelicansa, ubijen je u subotu u Dallasu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rookie NBA momčadi New Orleans Pelicansa Bryce Dejean-Jones ubijen je u subotu kada je provalio u jedan stan u Dallasu.

Dejean-Jones, 23-godišnji košarkaš Pelicansa, nogom je razbio vrata na jednom stanu, objavila je policija. Buka je probudila stanara koji je kazao i da mu Dejean-Jones nije odgovorio kada ga je pozvao. Kada je Dejean-Jones razbio vrata spavaće sobe, muškarac ga je upucao, kaže se u policijskom priopćenju.

Dejean-Jones je podlijegao ozljedama u bolnici, a pucnjava je pod istragom, dodaje policija. Njegov agent Scott Nichols je za ESPN kazao da je Dejean-Jones preminuo od ozljeda u području trbuha.

Vjeruje se da Dejean-Jones "mislio da provaljuje u stan poznate osobe", ali je ušao u pogrešan stan, izjavio je za televizijsku postaju KXAS upravitelj zgrade u kojoj se dogodila pucnjava. Neki izvori tvrde da djevojka Dejean-Jonesa živi u zgradi u kojoj je ubijen. Navodno je došao u Dallas na proslavu rođendana svoje kćerke a onda se posvađao s njenom majkom.

Dejean Jones, visok 1.98-m igrao je za sveučilište Iowa State, a za Pelicanse je u 14 utakmica ove sezone ostvario prosjek od 5.6 koševa i 3.4 skoka. U NBA je debitirao u siječnju, a s momčadi iz New Orleansa je u veljači potpisao višemilijunski ugovor.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider