Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'znate što sam napravio?'

VIDEO Slavni glumac Tom Hanks trlja ruke uoči završnice u Premierligi

Tom Hanks zaradio je dosada preko četiri milijarde dolara u karijeri, a ovog bi vikenda mogao inkasirati dodatnih pola milijuna funti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poznati američki glumac i dvostruki dobitnik Oscara Tom Hanks (59) možda će idućeg vikenda proslaviti najlakše zarađenih pola milijuna funti. Nogometni zaljubljenik i strastveni navijač Aston Ville otkrio je na predstavljanju svog novog filma 'The Hologram for the King' da je na uoči početka engleskog prvenstva uložio 100 funti na Leicester City da će postati prvak.

Novinarka koja je zaustavila Hanksa na crvenom tepihu priupitala je Hanksa kako se osjeća zbog ispadanja Aston Ville u niži rang natjecanja i definitivno nije očekivala da će dobiti sljedeći odgovor.

"Pokušavate me rasplakati ovdje pred kamerama? To je loša stvar, ali znate što sam napravio? Uložio sam 100 funti da će Leicester postati prvak. Mislim da ću dobro proći", otkrio je Hanks uz smiješak, dok je novinarka odgovorila 'ma niste valjda'.

"Možda jesam, a možda nisam. Pronađite nekog lokalnog navijača koji je stavio 25 funti na klub. Sad su vjerojatno na granici da postanu milijunaši", zaključio je američki glumac.

Neće baš postati milijunaši, ali neće biti ni daleko od toga. Ukoliko je istina to što je rekao, Hanks će za uloženih 100 funti na koeficijent 5000/1 zaraditi pola milijuna funti!

Klađenje u SAD-u je zakonom zabranjeno, osim u državama Nevadi, Oregonu, Delawareu i Montani. Stoga je zaista moguće da je nogometni fanatik poput Hanksa, koji nerijetko dolazi u Englesku i koji je dosada u glumačkoj karijeri zaradio preko četiri milijarde dolara, stavio takvu 'siću' na Leicester (i vjerojatno još pokoju momčad) da će osvojiti naslov prvaka Engleske.

Podsjetimo i da se u Engleskoj trenutno nalazi nekoliko navijača koji su na početku sezone stavljali po nekoliko funti da će Leicester osvojiti naslov prvaka. Nekoliko ih je već odustalo i uzelo ponuđeni novac od kladionice. Jedan od njih je i navijač koji je stavio 50 funti, no odustao je početkom ožujka kada mu je kladionica ponudila 72 tisuće funti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider