Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Zeznut neki lik

Sudac za MMA: Nokautirao igrača, drugog opalio nogom pa im dijelio crvene kartone

Nesvakidašnje scene viđene su na utakmici kuvajtskog prvenstva između Al Nasera i Al Arabija. Sudac Saad Al Fadhli odlučio je upotrijebiti fizičku silu kako bi se obranio od nasrtaja igrača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Al Arabi je pobijedio 4-1, a jedan je pogodak na utakmici postigao iz kaznenog udarca koji je potpuno razbjesnio igrače Al Nasera. Opkolili su suca koji se povlačio prema nazad.

Posebno je agresivan bio jedan igrač koji je potezao suca, kojem je sve u jednom trenutku dozlogrdilo, pa ga je lijevom rukom nokautirao i poslao na pod. Isti se igrač nakon nekoliko sekundi previjanja na travnjaku pridigao i ponovno pokušao napasti suca, koji je ovoga puta prema njemu zamahnuo nogom. U odbijanju nasrtaja i naguravanja Al Naserovih igrača pomagali su mu i pomoćnici.

Ratoborni je sudac podijelio nekoliko crvenih kartona, uključujući i igrača kojeg je dvaput udario.

No, niti tu priči nije bio kraj. Nakon što je Al Arabi iskoristio kazneni udarac, jedan je igrač Al Nasera na centru igrališta napucao suca s loptom. Dakako, i on je zaradio crveni karton...(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider