Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
dobra atmosfera

VIDEO Suarez smjestio Neymaru, ali Messijeva "reakcija"...

Uoči "uzvratnog" susreta Manchester Cityja i Barcelone u Ligi prvaka na treningu Katalonaca vlada odlična atmosfera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danas su na rasporedu utakmice 4. kola grupne faze Lige prvaka, a derbi večeri igra se u Manchesteru gdje City dočekuje Barcelonu. Prva utakmica završila je visokom pobjedom Katalonaca (4:0), a s obzirom na kiks Cityja protiv Celtica ovo je za Građane utakmica koju ne smiju izgubiti.

Obrana momčadi koju vodi Pep Guardiola nije na zavidnoj visini od početka sezone, a loša stvar za City je i činjenica da u goste dolazi najubojiti napad današnjice - Messi, Neymar, Suarez. Trojac MSN nalazi se u odličnoj formi i dobro je raspoložen što se vidjelo i na posljednjem treningu.

Dok su se drugi igrači Barcelone zagrijavali Messi, Suarez i Neymar okupili su se u sredini i pričali. Neymar je podigao nogu na loptu i sagnuo se kako bi zavezao kopačku, što je Suarez vidio kao priliku da mu napravi spačku.

Izbio je loptu ispod Neymarove noge zbog čega je Brazilac izgubio ravnotežu. Messi nije bio previše impresioniran Urugvajčevim potezom, dok je Neymar imao pogled kao da bi ga nokautirao. Vidi se da je sve to zezancija između njih trojice, a kada je tako onda i suradnja za vrijeme utakmice teško izostaje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider